Vastgoed marketing begint met het in beeld brengen van het object. Met onze visualisatie technieken verras je niet alleen kopers, huurders en investeerders, maar ook de concurrentie. Niet eerder kwam online presentatie zó dichtbij de werkelijkheid!

Het verkoopproces wordt efficiënter en je bespaart je klanten een hoop tijd en geld.

Voor makelaars en woningcorporaties

Vergeet 360-graden-foto’s, video of interactieve plattegronden. Ervaar vastgoed alsof je er zelf in staat. Online visualisatie met point cloud scanning technologie maakt je verkoopproces efficiënt en bespaart je een hoop tijd en geld. Geef kopers vanuit hun luie stoel de mogelijkheid om online huizen te bekijken en direct in contact te komen. Voorkom onnodige bezichtigingen en ontvang uitsluitend serieuze kopers.

Nieuwsgierig naar deze innovatieve visualisatie technologie? Vraag het REINNO of neem een portie FASTGOOD

Voor projectontwikkelaars

Het grootste probleem van nieuwbouw is visualisatie van het te bouwen object. Hoe groot is de woonkamer precies? Wat is het effect van een dakkapel? Visualiseer de woning vanaf de tekentafel met nieuwe visualisatie technieken zoals Virtual Reality (VR), Augmented Realiteit (AR) of mixed reality (MR) en help kopers sneller en makkelijker beslissen. Je verkoopt meer huizen door meer opties!

Verras potentiële kopers en presenteer een virtuele tour door hun toekomstige huis. Of – beter nog – laat ze zelf door hun huis wandelen alsof ze er in werkelijkheid in staan. Verrijk je website met revolutionaire visualisatie technologieën. Er is bestaat geen betere nieuwbouwbeleving. Door de alsmaar betere digitale kwaliteit creëer je bij potentiële kopers een sterke emotionele binding met hun toekomstige woning. Ze kunnen vanuit hun luie stoel door de woning wandelen, alsof ze er al eigenaar van zijn. Een ongekende online ervaring die niet eerder zo dicht bij de realiteit kwam.

Meer informatie over de realisatie van vastgoed visualisatie voor nieuwbouw? Vraag het REINNO of neem eerst een portie FASTFOOD